Verzending & Retouneren

Verzenden:

1.0 Artikelen met een levertijd van 1 werkdag worden dezelfde dag verstuurd. Mits deze voor 15.30 uur besteld zijn. (uitgezonderd feestdagen en weekenden) Artikelen die speciaal voor u worden gemaakt (denk aan artikelen met naam oid) proberen wij binnen 48 uur te verzenden (Mits alle benodigde artikelen voorradig zijn).

1.1 Door overmacht kan het gebeuren dat dit product in praktijk 1 dag later wordt verzonden. 

1.2 Ik verzend alle bestellingen met PostNL, waarbij ik gebruik maak van MyParcel. Voor de rest probeer ik alle bestellingen die in de brievenbus passen als brievenbuspakketje te versturen. Dat scheelt een boel verzendkosten!

1.3 Wij versturen uw product via onze eerder genoemde levertijd.Echter kan dit in praktijk anders zijn, aangezien de handelingen van het post orderbedrijf kunnen afwijken

1.4 Als uw bestelling als (brievenbus)pakket verstuurd wordt, ontvangt u na verzending automatisch een mail met een track & trace-nummer, waarmee u uw bestelling kunt volgen. Retourneren: 

1.0 Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

1.1 De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Mocht er iets fout zijn gegaan vanuit Bijtring&Zo dan zijn de verzendkosten voor ons.

1.2 Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden

1.3 Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@bijtringenzo.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.

1.4 Let op: Producten die op maat voor je gemaakt zijn, of die je in de uitverkoop besteld hebt, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.